اشکنه شیراز یکی از غذا های بومی در شهرستان گناباد و از نوع زودپز است. این غذای محلی دارای ازرش غذایی بالا و بالعکس مواد اولیه آن قیمتی ارزان دارد. این دلایل باعث شده مردم علاقه بیشتری به این غذا نشان دهند.
مواد لازم: شیراز، سیر، سبزی، پیاز، روغن، نمک و آب.
طرز پخت: شیراز را در آب و نمک مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا مایعی رقیق مثل دوغ به دست آید؛ سپس پیاز، سیر و سبزری سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و روی اجاق می گزاریم تا کمی گرم شود.
منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط: