آش لخشک :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

آش لخشک

آش لخشک یکی از غذا های بومی در شهرستان گناباد است. این غذا که در گروه آش ها قرار می گیرد بسیار پر طرفدار و عموما در ظهر ها و در دور همی ها و مراسم عمومی چون جشن ها یا در قالب نزری در عزاداری ها پخته می شود.

مواد لازم: آرد گندم، آب، نمک، ادویه (فلفل، زرد، چوبه)، حبوبات ( عدس، نخود، لوبیا، کنو، کنجد )، سیفی جات ( گوجه فرنگی، بادمجان) و سبزیجات.

طرز پخت: ابتدا خمیر آش را آماده کرده و پس از نازک کردن خمیر، آن را به صورت نوار های دو یا سه  سانتیمتری برش می دهیم چند دقیه می گزاریم تا خمیرش ( خود را بگیرد) زیرا اگر بلافاصله آن را درون آب جوش آمده بیاندازیم حالت خود را از دست داده و از هم می پاشد . پس از اضافه کردن رشته های خمیر به آب در حال جوش، سبزی جات تفت داده شده ، حبوبات و سیفی جات پخته شده و در انتها ادویه را به آن اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه حرارت دیدن غذا آماده می شود.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

    

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


رحیمی ۲۵ ارديبهشت ۹۸، ۱۸:۲۱
وای کن عاشق آش لخشکم
۱
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما