اشکنه قروت یا کشک یکی از غذا های سنتی محبوب شهرستان گناباد است که محبوب ترین نوع اشکنه و زودپز بین مردم محسوب می شود.
مواد لازم: روغن، قروت (کشک)، نعنا و گردو.
طرز پخت: به اندازه دو قاشق غذا خوری روغن در ظرفی ریخته و بعد روی حرارت شعلع قرار می دهیم. صبر می کنیم روغن داغ شود، بعد نعنا و گردو به آن اضافه می کنیم. کشک ساییده شده و حل شده در آب را بعد از دو دقیقه به ان اضافه کرده و هم میزنیم. بعد از آنکه غذا کمی داغ شد آماده می شود.
منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط: