اشکنه گشنیز یکی از غذا های محلی شهرستان گناباد و از نوع زودپز است که همچنان گل سفره های گنابادی هاست.
مواد لازم: گشنیز، روغن، پیاز، تخم مرغ، ادویه، رشته پلویی و گوشت چرخ کرده.
طرز پخت: پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. گشنیز های آسیاب شده را به همراه فلفل، زردچوبه و نمک را به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت دادن، مقداری آب به آن اضافه کرده و دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم. در این غذا به دلخواه می توان رشته پلویی و گوشت چرخ کرده اضافه نمود.
منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط: