حصیت یا حسید یکی از غذا های بومی در شهرستان گناباد است که از نوع غذا های زود پز و آسان پز است. حصیت به دلیل در دسترس بودن مواد اولیه، پخت سریع و آسان و مقوی و به صرفه بودن آن جزو غذا های مفید و پر طرفدار شهرستان گناباد است. زیرا با گذشت زمان و گرایش مردم به غذا های فرنگی هنوز جایگاه خود در سفره های گنابادی ها حفط کرده است.
مواد لازم: آرد گندم، شیر، آب، نمک
طرز پخت: آرد را با مقداری شیر و آب مخلوط کرده و مقداری نمک به ان اضافه می کنیم و می گذاریم پخته شود.
منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط: