توگی یکی از غذا های سنتی در شهرستان گناباد است که بیشتر در فصل زمستان پخته و عموما به عنوان صبحانه مصرف می شود. این غذا که از ترکیب نوعی غلات و شیر بدست می آید مقوی و خوشمزه بوده و طرفدار زیادی در شهرستان دارد.
مواد لازم: مغز ارزن ، شیر، آب، زیره یا پیاز.
طرز پخت: مغز ارزن شسته شده را با آب و شیر بجوشانید بعد از چند دقیقه که خوب جوشید کمی زیره یا زعفران به آن اضافه کنید.
منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط: