اشکنه عدس یکی از غذا های سنتی در شهرستان گناباد و از نوع آرامپز است که همچان محبوبیت خود را در میان گنابادی ها حفظ کرده است.
مواد لازم: عدس پخته شده، روغن، پیاز، سیب زمینیف گوجه تازه یا رب گوجه فرنگی
طرز پخت: عدس پخته شده، روغن، پیاز، سیب زمینی خرد شده و رب تفت داده شده را با آب مخلوط می کنیم و حدود 2 ساعت می گزاریم بجوشد. به این غذا می توان گوشت چرخ کرده نیز اضافه کرد.
منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط: