نان تابگی گنابادی :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

نان تابگی گنابادی

مواد لازم: آرد، آب نمک یا شکر

طرز پخت: پس از آماده شدن خمیر آن را به قطعات کوچکی تقسیم می کنیم یا اصطلاحا آن را چانه می کنیم. این خمیر نیازی به مایه خمیر یا پف کردن ندارد. پس از چانه کردن آن را با وردنه پهن کرده به طوری که  اندازه آن کوچکتر از یک بشقاب و عرض آن کمتر از 1 سانتیمتر شود. سپس ماهی تابه را روی شعله قرار داده و صبر می کنیم تا روغن درون آن کاملا داغ شود. سپس خمیر پهن شده را درون ماهی تابه روی روغن ها قرار می دهیم و آن را پشت و رو می کنیم تا هر دو طرف آن کاملا پخته شود.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     
  • نان قلیفی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


رهنما ۱۷ ارديبهشت ۹۸، ۱۰:۱۱
نون خیلی خوشمزه ایه و خیلی سریع هم درست میشه. برای صبحانه یا عصرانه عالیه
۱
۲ فروردين ۱۳۹۸
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما