نان پنجه کش گنابادی :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

نان پنجه کش گنابادی

مواد لازم و روش پخت این نان چندان تفاوتی با نان تافتون ندارد. این نان نسبت به تافتون نازک تر کمی کوچکتر است.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     
  • نان سرموکی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


حسینی ۱۷ ارديبهشت ۹۸، ۱۰:۱۰
سلام
نون خیلی خوشمزه ایه. به مسافرینی که قصد سفر یا غبور از گناباد رو دارند توصیه می کنم از این نان خریداری کنند.
متشکرم.
۱
۲ فروردين ۱۳۹۸
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما