چنگلی یا چنگالی :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

چنگلی یا چنگالی

چنگالی یکی از غذاهای سنتی و محلی شهرستان گناباد و مورد علاقه گنابادی ها است که خیلی سریع آماده شده و بسیار مقوی و نیرو زا ست. مواد اصلی این غذا شیره انگور، نان محلی تافتون است.

مواد لازم:  شیره انگور، نان تافتون محلی، روغن، کنجد و مغز گردو آسیاب شده.

طرز پخت: ابتدا کمی روغن در ظرفی ریخته و آن را روی شعله قرار می دهیم تا داغ شود. بعد از داغ شدن، شیره انگور را به آن اضافه می کنیم و با روغن هم میزنیم. پس از اینگه شیره انگور گرم شد نان تافتون نگین شده را به آن اضافه می کنیم و آنقدر آنها را هم می زنیم تا تمامی تکه های نان به شیره انگور آغشته شوند. در چایان کنجد و گردوی آسیاب شده را به آن اضافه می کنیم.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

    

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


علی زیرایی ۲۸ اسفند ۹۷، ۰۸:۲۸
واقعا ممنونم از سایت عالی و بروزتون
پاسخ : خیلی ممنون
۱
۲۸ اسفند ۱۳۹۷
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما