توگی پلو یکی از غذا های سنتی در شهرستان گناباد است.این غذا پر طرفدار همچون توگی قورمه در فصل زمستان مصرف می شود.
مواد لازم: مغز ارزن، روغن، پیاز، شیر یا آب، ادویه.
طرز پخت: مغز ارزن شسته شده را با روغن و پیاز سرتفت داده شده مخلوط کرده و شیر یا آب را به آن اضافه می کنیم. سپس ادویه به مقدار دلخواه به آن اضافه می کنیم و می گزاریم دم بکشد.
منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط:
برشور معرفی غذا های سنتی شهرستان گناباد