نان کماج گنابادی :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

نان کماج گنابادی

مواد لازم: آرد، نمک، آب.

طرز پخت این نان تفاوتی با نان قلیفی ندارد. تفاوت آن در مقدار نمک استفاده شده در نان و استفاده نکردن از سبزیجات و ... در پخت آن است.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


بهمن ۳ مهر ۹۹، ۱۶:۵۶

ممنون. عالی بود.

زاهد ۱۶ ارديبهشت ۹۸، ۰۸:۲۰
حتما باید نان خوشمزه ای باشه
پاسخ : بله بسیار مقوی و خوشمزست
۱
۲ فروردين ۱۳۹۸
۲
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما